Foto de Diumenge

16 Abril 2012

… o procrastinació

… o ja ha passat una altra setmana i no he fet ni la meitat de les coses que tenia a la llista de coses per fer.Coses ben fàcils i senzilles, eh? Però podem possar – hi encara remei, que hi ha tot un dia per davant.Ui, tot un dia, dic, si ja és quasi migdia. Bo, faré cafè i m’hi estaré una estoneta per la xarxa.

 

Vaja, vaja, qué de coses interessants que he vist hui, quantes idees que hauré d’ordenar. Però, ja ha passat tot el matí i hauria d’anar a fer un tomb amb aquests dos.

Ai, qué fa calor, més del que no em pensava.  Amb aquesta llum estranya de hui el camp té un aspecte ben diferent. Quin dia més estrany, no sembla abril. Qué ja és abril, qué no solament la setmana passa ràpid.

I ara a dinar i de seguida m’hi pose a la feina. Mentre acabe de fer el dinar puc estendre la roba.Vinga, qué sembla que la maquinària comença a funcionar.Si continue així de segur que avançaré tota la tasca pendent. Tota la tasca, òbviament, que no necessita de funcionaris d’ajuntament ni de treballadors de banca, que tot i que hui no les puc fer,  aquestes coses no les pots procrastinar més.

Doncs a la meua ment el dinar estava més bo, pot ser me n’he passat amb el curri.Ara tot flaira a curri. Vinga, va, que anem per feina. El cafè i a continuar ( començar més bé ) Però mentre em faig el cafè veuré la televisió.Mira, aquella sèrie de rics nordamericans. Però als anuncis apague la tele. De què anava exactament? uins mira quin vestit més bonic que porta la “mala malíssima”. No sé vosaltres, però per a mi les males malissimes són més guapes i més estiloses que les nenes meuques…Toca, que no he apagat la televisió, que m’he fet dos cafés, que ja és hora de marxar i que no he obert ni el quadern d’ordenar idees.

Vinga, va, que demà tens festa, que tens tot un dia per anar llevant tasques de la llista de coses per a fer i a més a més pots endreçar casa.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: