Amanida de taronja

18 gener 2010

Un dels propòsits és menjar més sa. Tot i que sóc addicta al fuet, sobrassada i embotit en general…

Per a desembotir, precisament, aquest plat tant senzill.

A la base del plat posem encisam, ruca, fulla  de roure…

Pelem les taronges i les tallem a rodanxes. Les col . loquem a sobre.

Piquem ceba tendra i cibolet i ho afegim al plat.

Acabem amb oli, pebre, sal i comí.

Bon Profit.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: